Maatregelen Subsidie Praktijkleren met Coronavirus

28 april 2020
28 april 2020 charlotte

Maatregelen Subsidie Praktijkleren met Coronavirus

Het kabinet heeft maatregelen afgekondigd in verband met het Coronavirus. Deze maatregelen zijn voor werkgevers die als gevolg van het Coronavirus hun bedrijf gedwongen moesten sluiten in de periode 16 maart 2020 tot en met 19 mei 2020. Kon u als werkgever door de gedwongen sluiting leerlingen en studenten niet begeleiden? Deze periode mag voor de subsidie Prakijkleren 2020 gewoon worden meegeteld als begeleidingsweek. Ditzelfde geldt voor bedrijven die niet gedwongen gesloten waren, maar toch gesloten waren omdat voortzetting van het bedrijf met de richtlijnen van RIVM niet verantwoord was.  RVO geeft aan hier bij de controle coulant mee om te gaan.

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de subsisdie Praktijkleren?

 

, , , ,